Una benvinguda popular rep a Gràcia els detinguts ahir

Una benvinguda popular rep a Gràcia els detinguts ahir

Convocada per la Coordinadora de Festes Populars (CFP) i Alerta Solidària, una nova concentració amb 150 persones ha pres la plaça de la Vila de Gràcia, envoltada aquest cop per periodistes i no per policies, fet que ha permès que aquesta es realitzés en absoluta normalitat.

Per unes festes tranquil·les i populars

La CFP ha llegit un breu manifest on descriuen els darrers anys de lluites socials en les que s’han evidenciat el tracte discriminatori que patim tot sovint. Així, s’ha remarcat la permissivitat que rep la Llibreria Europa en contraposició de les restriccions a la llibertat d’expressió i les mostres de criminalització patides aquests dies entorn de l’acte de benvinguda a la Laura Riera. La CFP ha denunciat l’actuació policial com a única responsable de les càrregues i de les persones ferides. Ha reclamat l’arxivament immediat de les causes obertes contra les persones ahir detingudes i ha anunciat que seguirà treballant, com des de fa anys, per donar una oportunitat dins les festes de Gràcia a l’espai lúdic no hiper-mercantilitzat i controlat políticament per l’Ajuntament a cop de talonari.

Imatge de mostra

 

Benvinguda al Martí, al Pau i al Ciro

Els tres detinguts d’ahir han estat objecte d’aplaudiments en arribar a la plaça, destacant el cas del Martí, portaveu de la CFP que havia estat amenaçat amb ser traslladat a l’Audiència Nacional.

Imatge de mostra

 

Alerta Solidària no baixa la guàrdia

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM