Nou acte de benvinguda a Gràcia, aquesta tarda, al Martí i als altres detinguts

Nou acte de benvinguda a Gràcia, aquesta tarda, al Martí i als altres detinguts

Aquesta tarda, a les 18 hores, tindrà lloc a la plaça de la Vila de Gràcia una concentració de rebuig a l’actuació policial d’ahir a la tarda i a més, de benvinguda popular als tres detinguts que aquest migdia han quedat en llibertat.

La concentració serà una resposta més al segrest del nostre company per part de directrius polítiques imposades des del màxim òrgan de la repressió política espanyola i acatades de gust pels Mossos d’Esquadra.

En llibertat amb càrrecs

En Martí, portaveu de la Coordinadora de Festes Populars, ha quedat en llibertat avui a les 12 del migdia després de declarar a la comissaria de Les Corts. Pel moment, i en espera que l’obsessiva ànsia repressiva de l’Audiència Nacional es posicioni els propers dies, els càrrecs són de desobediència i resistència a l’autoritat i haver desobeït una ordre judicial.

Altres dos detinguts ahir en el decurs de les càrregues policials, han quedat igualment en llibertat de la comissaria de Les Corts, acusats de desordres, desobediència i resistència a l’autoritat.

En espera de l’evolució dels respectius casos ja en seu mans judicials, des de la Coordinadora de Festes Populars i Alerta Solidària insistim en atribuir tota la resposabilitat dels fets ocorreguts, així com la coacció a la llibertat d’expressió a l’actuació lamentable dels Mossos d’Esquadra.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM