Acte de benvinguda a Laura Riera: Un detingut amenaçat de ser portat a l’Audiència Nacional.

Acte de benvinguda a Laura Riera: Un detingut amenaçat de ser portat a l’Audiència Nacional.

 

Després d'avortar l'intent de lectura d'un manifest on es pretenia comunicar que tots els actes previstos havien estat ja desconvocats, tal i com ja s'havia difós per canals d'informació com el 3/24, el portaveu de la Coordinadora de Festes Populars ha estat detingut. 

Els Mossos d'Esquadra el portarien a l'Audiència Nacional 

Enmig de la confusió i la sorpresa de tothom, els Mossos d'Esquadra han pujat a l'escenari, han empès la desena de persones de la Coordinadora de Festes Populars cap a un carrer adjacent i, cap a un quart de vuit els han deixat anar, prèvies identificacions, menys al que havia començat a llegir el manifest. Aquest ha estat ficat a un furgó i segons la notificació d'un responsable policial serà conduït a l'Audiència Nacional.

 

 La roda de premsa avortada havia estat comunicada als agents de paisà que hi havia a la plaça i malgrat conèixer el contingut del comunicat han optat per la via expeditiva i ha provocat la indignació general. 

Alerta Solidària considera que tot els problemes posteriors ocorreguts a Gràcia només poden ser atribuïts a la nefasta gestió dels Mossos d'Esquadra i en especial als seus caps operatius al carrer. Exigim l'alliberament del portaveu detingut ja que en cap cas, comunicar que els actes havien estat desconvocats pot ser delicte. 

Per la llibertat d'expressió i per la llibertat de tots els detinguts. 

Alerta Solidària.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM