Proclames contra la simbologia espanyola a Manresa

Proclames contra la simbologia espanyola a Manresa

Ahir al vespre (3 de juliol) va tenir lloc a Manresa un nou acte de solidaritat amb els dos represaliats per tombar el toro d’Osborne del Bruc. Els organitzadors van avisar, davant d’una seixantena de persones, que cal estar alerta dels moviments del propers dies, quan pot arribar l’empresonament per 8 dies dels dos independentistes i, llavors, iniciar la resposta ja preparada.

Imatge de mostra

En la cèntrica plana de l’Om, amb un continu pas de gent amunt i avall, i des d’un escenari, es van succeir els parlaments d’en Jaume de Terrassa (cas pantalla), d’en Gerard de Lleida (cas Roser) i finalment el Grup de Suport als dos encausats pel toro a més dels dos mateixos protagonistes, en Jordi i en Miquel. De la ma d’Avelina, obrint l’acte i en Pau Alabajos i la colla bastonera Manrusia Van del Pal per cloure’l, va acabar un nou acte públic, polític i combatiu que apel·là constantment a la superació i el desbordament del marc legal espanyol i francès per assolir la llibertat del nostre poble.

Més tard, amb un sopar popular a l’Ateneu la Sèquia i un concert fins a altes hores de la matinada dels grups Vermella Directa, Dr. Punk Kòdul dj’s i Pd Ol! van posar fi a la jornada reivindicativa i solidària.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM