Arxivada la causa per la pantalla gegant de Terrassa

Arxivada la causa per la pantalla gegant de Terrassa

L’Ajuntament de Terrassa, acusació particular contra en Jaume, independentista militant d’Endavant , s’ha fet enrera i s’ha sumat a la petició d’arxiu presentada per la fiscalia el passat 28 de maig. Els motius, segons l’argumentació judicial, és que malgrat els nombrosos intents dels Mossos d’Esquadra i les molèsties causades al represaliat (nou mesos anant a signar cada quinze dies), no queda acreditada que en Jaume de Terrassa fos l'autor de la crema de la pantalla.

Ahir per la tarda, en roda de premsa, es va donar a conéixer la posició de l’Ajuntament que suposa l’arxivament definitiu del procés judicial per la crema d’una pantalla gegant que havia de servir per exhaltar l’espanyolisme amb la retransmisió d’un partit de la selecció espanyola. Un acte que va costar a l’erari públic més de 8.000 €.

Brindis per la victòria

A les portes de l'Ajuntament de Terrassa es va fer un brindis per l’arxivament del Jutjat d'Instrucció número 1 de Terrassa i la fi d'un any de persecució política i de cacera de bruixes per part del consistori i dels Mossos d’Esquadra. L’ajuntament, això sí, esperant fins a l'últim instant no fos cas que el Partit Popular pogués insinuar que el consistori sucumbia a pressions polítiques més enllà de les que el propi PP pogués exercir.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM