Els Mossos desallotgen altres Mossos abans que ho fes la Guàrdia Urbana

Els Mossos desallotgen altres Mossos abans que ho fes la Guàrdia Urbana

Un petit grup de 30 mossos d’Esquadra pretenien acampar avui enmig de la Plaça Sant Jaume, convocats pel sindicat policial d’UGT. Però l’acció no ha passat dels 20 minuts perquè en compliment de les normatives del civisme de la ciutat de Barcelona, els Mossos que eren de servei a les portes de la Generalitat han recordat als seus companys que en aquesta ciutat no hi ha espai públic per a la protesta. S’ha donat la paradoxa que de no actuar els Mossos en contra dels Mossos, haurien d’haver actuat els policies de la Guàrdia Urbana o haver caigut tots dos cossos en un clar delicte de prevaricació com algú ha ecordat als comandaments policials.

El portaveu dels Mossos ha lamentat no poder romandre a la plaça. Nosaltres lamentem però que no se’ls hagi obert un expedient o el que seria més normal, una denúncia per desordres públics, o qui sap, segons l’humor del dia de l’agent de torn, una denúncia per desobediència a l’autoriat, resistència, atemptat a l’autoritat… o simplement manifestació il·legal.

El proper dia 8 i en les properes jornades de mobilitzacions veurem si els Mossos les gasten tant pacíficament contra els treballadors que contra avui contra els policies autonòmics.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM