Desallotjats de la Plaça Sant Jaume, uniu-vos!

Desallotjats de la Plaça Sant Jaume, uniu-vos!

A la política nefasta del Govern Zapatero haurem d’agrair molts miracles, potser no el de la multiplicació dels pans, precisament, però potser sí el de veure com coincidim en una jornada de vaga treballadors i policies. Més miraculós podria arribar a ser que els periodistes que l’altre dia jugaven als antidisturbis s’apliquin la lliçó i desallotgin els qui des d’avui pensen ocupar-la, ni més ni menys, que els Mossos, per més inri, els Mossos del sindicat groc UGT.

El món al revés

Els Mossos d’Esquadra troben divertit disfressar-se de manifestants tot prenent el pel als periodistes i tant gust li han trobat que ara, i fins al dia 7, acamparan en mig de la plaça Sant Jaume. Diuen, com a protesta per la retallada de salaris i, de pas, per “demanar respecte vers la tasca de la policia catalana”.

No, no, no es pot acampar aquí… Perquè no!

Quantes vegades, defensors de Collserola, de drets dels presos, militants anti-mobbing, reivindicacions diverses contra l’especulació, contra els transgènics, contra el transvassament de l’aigua de l’Ebre, contra el Pla Bolonya i per la universitat pública… quantes vegades hem vist caure sobre nostre l’amenaça de la porra si insisties en aguantar cinc minuts més assegut a terra, en la sagrada terra de la plaça Sant Jaume, on només hi pot fer nit el refotut pessebre de Nadal?

Respecte vers la tasca policial: que actuin els UPAS de la Guàrdia Urbana amb la contundència habitual. Saura versus Escarp. Divertit, no? Malauradament la realitat sempre és una altra i la “nostra” policia només carrega quan al davant hi ha manifestants de “debó”.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM