Nombroses identificacions i almenys una detenció a Barcelona

Nombroses identificacions i almenys una detenció a Barcelona

La diada del 1r de Maig ha acabat amb una trista demostració d'impotència de Mossos i Guàrdia Urbana de Barcelona: identificacions massives de grups de persones per simples criteris estètics. Retencions de grups de persones per més de 20 minuts en diferents indrets de la ciutat (ronda Sant Antoni, carrer Joaquim Costa, davant del MACBA, carrer Muntaner i a Pelai amb plaça Universitat): més de trenta identificats i almenys un detingut per agents de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra.

La detenció es produÏa a dos quarts de nou del vespre, més de mitja hora després d’haver acabat la manifestació del 1r de Maig de l’Esquerra Sindical , que comptava amb la participació del sindicat independentista Coordinadora Obrera Sindical (COS).

Imatge de mostra

Tot sembla indicar que els cossos policials han actuat a la desesperada per identificar qui fos, això sí, lluny del punt final de la manifestació. En aquest indret, una acció simbòlica d'ocupació d’un hotel de luxe havia deixat els Mossos sense poder fer gran cosa, superats pel nombrós grup de manifestants que, dins i fora de l’hotel no deixaven d’aplaudir l’acció i cridar consignes anticapitalistes.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM