Els Mossos mantenen detinguts dos veïns de Vilafranca i protegeixen les provocacions de PxC

Els Mossos mantenen detinguts dos veïns de Vilafranca i protegeixen les provocacions de PxC

El passat diumenge, 25 d’abril, la ciutat de Vilafranca del Penedès va tenir el dubtós honor d’acollir “la diada del partit” de Josep Anglada. Un dinar al parc de Sant Julià que va comportar la lògica resposta ciutadana de la ma de 17 entitats que, en forma de manifestació, es van atansar fins a l’indret triat pel partit que instiga al racisme i a la violència contra l’immigrant.

La tensió es va convertir ràpidament en enfrontaments degut al llençament de pedres per part de membres de la PxC, protegits per un cordó de mossos que finalment van carregar contra els veïns i veïnes de Vilafranca.

Dos detinguts en espera de passar dimarts a disposició judicial

La Coordinadora Antirepressiva del Penedès ha denunciat l’actuació policial, que provocà nombrosos ferits i ha remarcat que hi ha dos penedesencs detinguts encara a la comisaria de Vilafranca. Se’ls acusa de desordres públics i d’atemptat a l’autoritat. La Coordinadora posa de manifest que la càrrega no tenia cap sentit ja que els manifestants eren de retirada i que en tot cas, contra qui s’hauria d’haver actuat era contra els membres del grup feixista.

Imatge de mostra

Concentració a Vilafranca, dilluns 26 d'abril

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM