ÚLTIMA HORA: La policia carrega contra les veïnes d’El Cabanyal.

ÚLTIMA HORA: La policia carrega contra les veïnes d’El Cabanyal.

Aquest matí, s’han représ els enderrocaments il·legals que està duent a terme, des del dimarts passat, l’Ajuntament de València al barri d’El Cabanyal.  També com cada matí, les veïnes han plantat cara a les màquines  i a la policia.  Cap a les 10h arribaven les excavadores protegides per un fort dispositiu policial del cuerpo nacional de policia, mentretant la policia local impedia l’accés de la gent al carrer Francesc Eiximenis número 31, objectiu dels enderrocaments d’avui.  Centenars de persones convocades per protestar contra la il·legalitat de les actuacions, ha intentat aturar les màquines, posant-se davant i seient al terra.  La resposta ha vingut de la policia, que amb amb cops de porra i pilotes de goma han desallotjats les veïnes resistents.  Les càrregues s’han saldat amb diverses contusionades, alguna, fins i tot, se l’ha endut una ambulancia, i almenys dos detingudes.  A hores d’ara no es pot concretar el número de persones lesionades, així com el de detingudes.  De moment, però, la situació que es viu és molt tensa: els enderrocaments continuen i la resposta veïnal també.

Desde la Plataforma Salvem El Cabanyal, s’anuncien noves convocatòries, pels propers dies si els enderrocaments continuen.

Des d’Alerta Solidària, us anirem informant de la situació que s’està vivint a aquest barri emblemàtic de la ciutat de València.      

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM