Dissabte, manifestació en defensa del Casal Popular de Gràcia: no hi faltis!

Dissabte, manifestació en defensa del Casal Popular de Gràcia: no hi faltis!

El Casal Popular de Gràcia, seu de l’Assemblea de Joves, ha suposat un revolsiu organitzatiu per al conjunt de l’Esquerra Independentista al barri i més enllà d’aquest. Un espai que s’ha vist com una oportunitat per a entitats veïnals per dinamitzar les resistències a l’especulació i transformació al gust del mercadeig turístic que pateix la zona. Un espai que, al mateix temps, s’ha vist com una amenaça per al desenvolupament d’aquests plans de desnaturalització del teixit social actiu i combatiu gracienc.

Dissabte, 12 de desembre, 7 de la tarda, plaça del Diamant: MANIFESTACIÓ

Imatge de mostra

Ara mateix, amb l’amenaça de desallotjament per la consumació d’un procés judicial que no deixa espai de defensa per a l’Assemblea de Joves, però també amb altres capítols ben foscos en el passat d’aquests vora 7 anys de vida de l’espai: l’intent d’aniquilar l’Assemblea de Joves amb la detenció i processament dels “3 de Gràcia”, a l’abril del 2002 (operació de l’encara activa Brigada d’Informació de la policia
nacional i que acabà amb l’arxivament de la causa per l’Audiència Nacional) i l’intent frustrat de desallotjament trampa per part dels Mossos d’Esquadra al març del 2007, després d’un sospitós incendi provocat i la ràpida actuació policial.
 

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM