Suspensió temporal del judici contra 9 estudiants

Suspensió temporal del judici contra 9 estudiants

Avui , dimarts 3 de novembre, al migdia s’havia de celebrar el primer dels judicis que es duran a terme al llarg dels propers mesos contra més d’un centenar d’estudiants que participen de la lluita contra la imposició de reformes mercantilistes i privatitzadores a l’educació. Després que, ahir, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans iniciés la campanya “Més de 100 a judici: Bolonya s’aplica amb repressió!” i denunciés que el primer judici era per iniciativa d’ERC, partit del que forma part el Conseller Josep Huguet, aquesta formació política s’ha retirat del cas, però la Fiscalia espanyola vol continuar amb el procés.

Imatge de mostra

El judici que s’havia de celebrar avui a la Ciutat de la justícia contra 9 estudiants, que el 28 d’abril de 2009 van participar en una acció a la seu d’ERC a Barcelona, s’ha suspès, ja que el partit polític del que forma part el Conseller d’Universitats, Innovació i Empresa de la Generalitat de Catalunya ha retirat, a última hora, l’acusació de deslluïment de béns immobles.


Però, la Fiscalia espanyola vol continuar amb el procés contra els estudiants que lluiten per la universitat pública i de qualitat.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM