Barcelonès: El Casal Popular de Gràcia sota amenaça de desallotjament

Barcelonès: El Casal Popular de Gràcia sota amenaça de desallotjament

El Casal Popular de Gràcia, gestionat per l’Assemblea de Joves de Gràcia (CAJEI), està en perill de desallotjament com a resultat d’un procés judicial impulsat per la propietat de l’immoble a instàncies de l’Ajuntament.

Imatge de mostra
Març del 2007: Mossos invaint el Casal despés d'un sospitós atac

El procés, per la via civil, exigeix a l’assemblea independentista el dipòsit de 30.000 € per poder exercir la seva defensa i alhora, la part demandant n’exigeix 60.000 en concepte de danys i perjudicis causats pels 13 anys d’ocupació.

Molts anys de vida per un Casal okupat que ha omplert de vida els carrers de Gràcia i que ha servit per difondre i ampliar l’abast del treball de l’Assemblea de Joves de Gràcia. Conscients d’això, l’Ajuntament del barri ha instat en diferents ocasions les parts implicades a dur aquesta okupació als tribunals tot i que finalment, la via penal va quedar vetada per un cúmul d’errors succeïts arran del sospitós incendi que patí el casal el març del 2007 (notícies relacionades amb l'atac al Casal i la retirada dels Mossos).

L’Assemblea de Joves de Gràcia a emès un comunicat per denunciar la persecució política i la política urbanística depredadora imperant a Barcelona.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM