Crida a la solidaritat des de Perpinyà: judici al Pere i al Yann

Crida a la solidaritat des de Perpinyà: judici al Pere i al Yann

En Pere Habet, militant de maulets, i en Yann Dubois, arriben finalment a judici, el proper 29 de juny. Serà al Tribunal de Perpinyà on es resoldran les acusacions contra ells per ultratges. Fora de l’enquesta han quedat delictes d’amenaces i altres imputacions. Passats dos anys i mig, arriba la vista al Palau de Justícia de Perpinyà.

Per la defensa de l’ensenyament públic i per l’absolució dels dos encausats

Durant la vista hi haurà al davant del tribunal una concentració amb animació musical. Començarà a les 13’30 hores i s’allargarà tota la tarda. Alerta Solidària anima a assistir a la concentració, a solidaritzar-se amb els companys represaliats i a donar suport a la lluita per la qual, en definitiva, han estat represaliats: lluitar en defensa de l’ensenyament públic i de qualitat.

El 19 de desembre del 2007 van ser detinguts en Pere i en Yann i van restar a comisaria fins a 48 hores. Ningú dubtà des del principi que havien estat escollits per la seva participació en el Comitè de Vaga de la Universitat de Perpinyà. Passats per jutjats, van quedar en llibertat amb interdiccions que han durat fins ara, ratificades per un tribunal de Montpeller , com la de no poder accedir a la universitat, ni atansar-se a alguns membres d’aquesta o fins i tot han tingut limitada la llibertat de comunicar-se entre ells mateixos. 

Reproduïm tot seguit el comunicat elaborat pel grup de suport:

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM