Nou impuls en la campanya pel Karim: evitem l’empresonament!

Nou impuls en la campanya pel Karim: evitem l’empresonament!

El militant independentista i veí de Vilanova va rebre la confirmació de la sentència, ara ja ferma, que li imposa una pena de 100 dies de presó per la falta d’atemptat i lesions contra un mosso d’esquadra. Subsidiàriament, la condemna substitueix aquests 100 dies en 400 euros de multa. En Karim però, insisteix en que va ser ell qui va rebre els cops dels agents i per tant es nega a pagar la multa. Aquesta actitud coherent li comportarà, finalment i passat l’estiu, l’empresonament durant 50 dies. El dia 1 de juny, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va rebutjar la moció de solidaritat presentada pel regidor de la CUP .

Davant de la nova situació, Alerta Solidària, juntament amb la Coordinadora Antirepressiva del Garraf , donem per tancada l’actual fase informativa de la campanya i n’obrim una de nova on la participació i la mobilització prendran el protagonisme.

Durant l’estiu anirem recollint adhesions al nou manifest (redactat expressament per la nova situació de sentència ferma i amenaça imminent de presó) i preparant les accions de solidaritat a les quals esteu totes cridades a participar.

D’entrada us demanem que difongueu aquest missatge, alerteu de l’amenaça que recau sobre el Karim i que us adheriu al nou manifest enviant-nos un correu a “alertasolidaria(a)alertasolidaria.org”.

Reproduïm aquí el nou manifest de solidaritat amb el Karim de Vilanova

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM