Els Mossos segueixen sense identificar-se tot i l'ordre de la conselleria

Els Mossos segueixen sense identificar-se tot i l'ordre de la conselleria

Notícia publicada a l’Avui.cat

Els antiavalots que controlaven una manifestació d'infermeres d'aquest dimarts no duien el número de placa a l'uniforme tot i que s'ha acabat la moratòria. Els portaveus del cos ho justifiquen per possible "desajustaments" dels primers dies d'aplicació de la norma

La instrucció era clara, però de moment no es compleix, o no en tots els casos. Els agents dels antiavalots dels Mossos d'Esquadra que custodiaven la conselleria de Salut aquest dimarts al matí –a causa d'una manifestació d'infermeres que no ha tingut cap complicació– no duien el número de placa a la vista.

Segons un decret del govern català del 4 de novembre, tots els agents uniformats del cos han de portar el número d'identificació professional a la vista dels ciutadans. Abans d'aquest decret, hi estaven obligats la majoria, però en quedaven exempts els antiavalots i els GEI. Aquesta exempció s'ha acabat, i els agents han tingut sis mesos per adaptar els seus uniformes per poder-hi penjar, amb una cinta adhesiva de roba, el número requerit.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM