Contra la presó al company defensor de Collserola, mobilització !

Contra la presó al company defensor de Collserola, mobilització !

L’Esquerra Independentista es suma a les mobilitzacions i accions que s’estan duent a terme en solidaritat amb el company d’Esplugues de Llobregat que per no caure en el xantatge de les penes-multa ha optat per no fer front al pagament de 60 euros fet que la justícia espanyola ha castigat amb la presó , des del passat dilluns per període de 10 dies. Assembles i militants d’arreu del país han mostrat ja la seva solidaritat durant els darrers mesos i també en aquests dies en els que el company ja és a la presó. Ara, des de les organitzacions de l’Esquerra Independentista fem una convocatòria unitària per sumar-nos així al costat dels qui lluiten, dels qui ho donen tot per defensar el territori de la destrucció especulativa d’immobiliàries, bancs, caixes, i institucions còmplices.

Per la llibertat del company empresonat ! Contra l’especulació, contra la destrucció del territori, contra les penes-multa… i per la defensa de la Terra !

Concentració, dimarts, 5 de maig, a les 6 de la tarda, al metro de Maria Cristina (línia 3) de Barcelona, avinguda Diagonal amb avinguda Carlos III.

Seguiu més informades de l’evolució de la campanya clicant aquí.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM