La polícia local de Figueres no permet la sàtira política i intimida ecologistes

La polícia local de Figueres no permet la sàtira política i intimida ecologistes

Reproduïm a continuació una comunicat que hem rebut per part de les Plataformes SALVEM L’EMPORDÀ i DEFENSEM EL TREN DE L’EMPORDÀ

Avui 23 d'abril, a primera hora del matí, membres de les nostres plataformes han penjat a la parada de Sant Jordi que compartíem a la Rambla de Figueres, una fotografia on el cap de l'Alcalde ha estat afegit al cos d'una persona nua, que es tapa les "vergonyes" amb un aneguet i que té els peus dins d'una galleda. Aquest mateix fotomuntatge es reproduia, a més, en l'octaveta, titulada "S'han posat de peus a la galleda".

Imatge de mostra

Per sorpresa de tothom, al cap de poca estona han arribat a la parada 10 membres – 10- de la Polícia Local per emportar-se l'esmentada fotografia gegant, tot al·legant que havien rebut l'ordre de retirtar-la perquè l'exhibició d'aquesta podia constituir un delicte d'injúries a l'Alcalde-President. Davant la perplexitat de totes les persones presents, els polícies locals han procedit a identificar fins a 11 persones de diferents entitats i els han citat a declarar, a primera hora de la tarda, als seus locals. Totes aquestes persones s'han negat a declarar i han estat informades pel cap de la polícia present que aquest cos actuaria d'ofici per fer arribar aquestes actuacions al jutjat penal corresponent.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM