Dos joves maulets imputats per danys a Alacant

Dos joves maulets imputats per danys a Alacant

 Dos joves Maulets estan imputats en un procediment judicial per danys i coaccions. Els acusen d'haver sabotejat els panys de nombroses immobiliàries a la ciutat d'Alacant, de les quals hi ha 5-6 que han denunciat). Els fets ocorregueren la nit del 23 al 24 d'agost de 2006, quan aquests joves, sabotejaren el pany de dos immobiliàries i pintaren en la porta "Tancat per especulació". Els dos joves foren identificats per una veïna de les immobiliàries. (Coincidieix que la mateixa nit es feren accions semblants en moltes immobiliàries d'Alacant).

 

 

 

El 29 d'agost foren citats per la Brigada de información d'Alacant. I al comparèixer voluntàriament  foren immediatament  detinguts. Reberen tot tipus d'amenaces i pressions per que confesaren els fets, fins que un dels dos joves decidí declarar. Després foren posats en llibertat. Posteriorment s'ha obert un procediment penal en el Jutjat d'Instrucció 1 d'Alacant contra aquests per danys i coaccions i se'ls acusa d'haver sabotejat totes les immobiliàries que patiren danys aquella nit. Fins el moment els dos han prestat declaració davant del Jutge, un el dia 10/10/2006 i l'altre el 28/11/2006.

 

 

Des d'Alerta Solidària ens fem ressó de l'actuació policial i judicial, clarament dirigida a culpabilitzar a 2 persones de uns fets que en cap cas pogueren executar, sota l'interrogatori i la persecució política. Aquest cas s'uneix a tot un número de casos semblants on la "justícia" intenta criminalitzar i cercar caps de turc allà on no hi troben culpables.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM