La repressió surt cara a Lleida: nous murals i pintades contra la condemna per un mural

La repressió surt cara a Lleida: nous murals i pintades contra la condemna per un mural

L’Assemblea de Joves de Lleida (CAJEI) ha denunciat durant el passat cap de setmana la situació en la que dos companys independentistes han estat reclosos en compliment d’una condemna de 10 dies de localització permanent.

Pintades i nous murals arreu de la ciutat han respost amb contundència la condemna, imposada als dos independentistes, per haver realitzat, precisament, un mural.

Repressió política

L’Assemblea de Joves de Lleida denuncia que l’espiral de pintades i murals es deu a la voluntat política del consistori de voler castigar per raons polítiques un mural amb contingut solidari cap al Franki, el veí de Terrassa empresonat pel cas de la bandera espanyola de l’Ajuntament de Terrassa. La denúncia a aquest tipus de repressió política és més greu encara si es té en compte, com ha posat de manifest l’Assemblea de Joves de Lleida, que una tercera persona ha estat citada a judici el proper 13 de maig pel mateix mural. I, per si fos poc, l’Ajuntament ha iniciat la denúncia per la via administrativa dels mateixos fets, cosa que suposa un acte il·legal de prevaricació.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM