Nova càrrega contra els estudiants: diversos detinguts i ferits al departament d’educació

Nova càrrega contra els estudiants: diversos detinguts i ferits al departament d’educació

Els estudiants que han anat arribant a la plaça Universitat de Barcelona s’han organitzat i han iniciat una marxa fins al Departament d’Educació. Allà, dotacions de la Brigada Mòbil dels Mossos d’Esquadra els esperaven: finalitzat el recorregut i llegit el manifest, els estudiants han iniciat una volta a l’edifici i, en arribar al darrera, en una zona de parc, els policies han tancat totes les portes menys una i han començat una càrrega dins la zona tancada.

Un ferit és a l’hospital, diversos contusionats i un incert nombre de detingust

Pel moment nos podem precisar el nombre de persones detingudes però sabem que són molts els estudiants ferits, un d’ells ha hagut de ser hospitalitzat pels cops de porra.

L’acutació policial d’aquest matí ha posat fi a l’ocupació del rectorat de la UB, ha provocat una càrrega policial (vegeu les imatges aquí ) i ha generat una nova onada d’indignació. La càrrega d’aquest migida és la prova evident del tancament de files dins del Govern Tripartit: aprovació del Conseller Huguet, i carta blanca del Conseller Saura.

Estem a l’espera de confirmar les convocatòries dels diferents espais estudiantils, en solidaritat amb les persones detingudes i ferides i en contra de la via repressiva triada pel Govern.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM