El civisme a cops de porra: la marca d’Interior atura la marxa antipatriarcal

El civisme a cops de porra: la marca d’Interior atura la marxa antipatriarcal

El departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya segueix imposant el seu concepte de democràcia i civisme a cops de porra: ahir, 8 de març, la manifestació que cada any baixa per les rambles de Barcelona sense cap mena de problema va ser aturada sense motius a l’alçada de la Plaça Catalunya. Aturada a cops de porra. (Veure vídeo, clicant aquí )

Ja fa més de dos anys que diferents entitats polítiques, socials i veïnals han denunciat la política de restricció de llibertats cíviques que imposa el Departament d’Interior, capitanejat actualment pel senyor Saura d’Iniciativa per Catalunya.

Manifestacions aturades, encerclades, gravacions irregulars, identificacions massives, escorcolls d’objectes personals… I molts cops de porra.

Alerta Solidària exigeix una immediata explicació pública del perquè s’imposa amb violència aquesta política de coacció contra les llibertats més bàsiques i fonamentals d’un estat de dret. Exigim una resposta al Departament d’Interior així com a la Regidoria de Seguretat i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM