Jujtats els quatre tarragonins acusats d'atacar la caserna de la Guardia Civil

Jujtats els quatre tarragonins acusats d'atacar la caserna de la Guardia Civil

Publicat a Pobleviu.cat

Avui al matí als Jutjats de Tarragona, s'ha realitzat el judici contra quatre independentistes acusats de llançar pintura a la caserna de la Guardia Civil de la capital del Tarragonès, el passat 21 de novembre. Tots quatre, que militaven llavors a l'Assemblea de Joves de Tarragona, s'han declarat de nou innocents, tal i com ja van fer en la declaració del passat 5 de maig als mateixos jutjats, i el seu advocat Carles Perdiguero, n'ha demanat l'absolució.

Imatge de mostra

Durant el judici, la fiscalia, s'ha basat en la declaració de diferents membres de la guàrdia urbana i d'un guardia civil que ha declarat mitjançant video-conferència, per demanar el pagament d'una multa de 800€ per la neteja de la paret i una multa per cadascun de 4€ a pagar durant quinze dies, per un delicte de desordres públics.

Una vintena d’independentistes, han acompanyat avui als Jutjats de Tarragona, als quatre militants de l'Esquerra Independentista acusats d'haver llençat pintura, el passat mes de maig, a la caserna de la Guardia Civil.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM