Els manresans condemnats per atacar el toro del Bruc aniran fins a les últimes conseqüències

Els manresans condemnats per atacar el toro del Bruc aniran fins a les últimes conseqüències

Ahir (5 de febrer) es va realitzar una roda de premsa per part dels manresans represaliats per intentar tombar el toro del Bruc, per anunciar que ja els ha arribat la sentència que els condemna a una pena multa de 16 dies a 12 euros diaris per cadascú.

En Miquel, com a portaveu dels represaliats va anunciar que no reconeixen aquesta sentència i que per tant no estan disposats a pagar la multa. Conseqüentment va anunciar que si a canvi d'això han d'anar 8 dies a presó així serà. Finalment, també va comunicar que presentaran un recurs contra la sentència en els propers 5 dies, ja que aquesta no considerà els danys que ja hi havia anteriorment al toro en les desenes d'atacs que ja ha patit.

Per altra banda, en aquesta roda de premsa també hi va participar Alerta Solidària. Des de l'organització antirepressiva de l'EI es va reclamat suport i solidaritat amb les persones represaliades, es va emmarcar aquest judici en totes les lluites contra la simbologia espanyola, símbol de l'opressió de nostre poble, com els recents judicis per ultratges a la bandera espanyola o injúries a la corona espanyola. Finalment, va remarcar la coherència dels dos represaliats que han defensat públicament una acció de desobediència i amb la seva actitud posen de manifest en caràcter de les "progressites" penes multes com a eines repressives i silenciadores.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM