ABSOLUCIÓ VICENT MARTÍ!! CONCENTRACIÓ AQUEST DIVENDRES A VALÈNCIA

ABSOLUCIÓ VICENT MARTÍ!! CONCENTRACIÓ AQUEST DIVENDRES A VALÈNCIA

Aquest divendres a les 10:00 hores davant de les portes de la Ciutat de la Justícia de València, concentració solidària amb els 5 d'Alboraia, acusats de desordres públics per defensar l'Horta d'Alboraia en desembre de 2005.

Vicent Martí és un agricultor ecològic d’Alboraia i activista per la terra i el territori des de fa més de 30 anys. Ell, junt a d’altres llauradors i membres de diferents moviments socials, han protagonitzat les darreres lluites per defensar i salvar l’horta valenciana de les garres de l’urbanisme salvatge i depredador instigat per les institucions i poders econòmics valencians i espanyols. Alhora, s’ha caracteritzat sempre com un pioner de la producció directa de verdures conreades de manera tradicional i natural, buscant sempre que les persones estiguen per damunt del consum i els diners i que tothom sàpiga que és el que està menjant i d’on prové.

Ara, la repressió vol colpejar-lo per intentar aturar la seua incansable lluita per l'horta, per la terra i les persones que ací l’habitem.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM