Querella contra la jutgessa que vol empresonar en David i més mobilitzacions

Querella contra la jutgessa que vol empresonar en David i més mobilitzacions

Finalment serà demà, dimecres 14, quan l’equip d’advocats del David de Vilafranca té previst interposar una querella criminal per l’actitut de la jutgessa Isabel Gallardo, del Penal núm. 15 de Barcelona. Felip Vidal, advocat del DALP, insisteix en la no vigència dels antecedents penals per insubmissió i a més entén que els delictes pels fets del 12 d’octubre del 98 s’haurien de considerar prescrits. En un mateix sentit, s’expressa Jaume Asens, membre de la Comissió de Defesa dels Drets de la Persona del Col·legi d’Advocats i d’Advocades de Barcelona.

Pressió judicial i al carrer. Silenci de la Consellera Tura

Passada una setmana de la detenció i quasi-empresonament del David de Vilafranca, Alerta Solidària denuncia públicament el silenci de la consellera Tura, màxima responsable de Justíca del Principat. Entenem que escapant del posicionament clar que diversos sectors de la judicatura estan adoptant respecte al cas, la senyora Tura només contribueix a la confusió quan no a la covertura i compliciatat amb la decissió de la senyora Gallardo d’empresonar el David de Vilafranca. Recordem que en tant que responsable de Justícia té el deure de pronunciar-se sobre un cas que ha generat prou espectació i debat públic, un cas que implica un greu perjudici cap al David, cap a la seva família i companyes, un cas, que d’empitjorar, situarà un nou independentista a una de les presons sota direcció política de la Consellera Tura.

Avui, acte a Vilafranca, a les 20h, a l’Escorxador – Demà, roda de premsa i posterior concentració a les 19h a la Plaça Sant Jaume de Barcelona – Dissabte, manifestació a les 12h a la plaça de Sants

Imatge de mostra

 

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM