Els 2 citats als jutjats de Barcelona ratifiquen: no van cremar cap bandera tot i estar-hi d'acord

Els 2 citats als jutjats de Barcelona ratifiquen: no van cremar cap bandera tot i estar-hi d'acord

Els dos independentistes catalans han declarat avui al Jutjat d’Instrucció núm. 23 de Barcelona. Han repetit la declaració feta a l’Audiència Nacional quan aquest tribunal els demanva explicacions per la crema de fotografies reials: no van ser ells qui va cremar res tot i que consideren legítim que es produeixin aquests fets de rebuig a la simbologia espanyola. Cal esperar ara la decisió del jutjat barceloní per veure si arxiva definitivament el cas o, com volen els Mossos d’Esquadra, s’obren un procés penal.

Imatge de mostra

A les portes dels jutjats, un grup d'independentistes (entre els quals els citats avui i els jutjats ahir per atacar el Toro d'Osborne), han mostrat cartells amb diferents símbols espanyols en flames. Martí Majoral, portaveu d'Alerta Solidària ha afirmat que l'Esquerra Independentista s'oposa i s'oposarà a la simbologia espanyola "donant la cara, sense disculpes, renúncies ni matisos".

Aquesta citació suposa una un pas més en la repressió política exercida contra aquells que hem decidit no amagar-nos ni disculpar-nos per ultratjar els símbols espanyols, ja siguin corones, banderes, monòlits feixistes o toros d’Osborne.

 

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM