Els manresans que van intentar tirar el Toro Osborne del Bruc defensen la seva acció als jutjats

Els manresans que van intentar tirar el Toro Osborne del Bruc defensen la seva acció als jutjats

Avui al jutjat penal número 10 de Barcelona han estat jutjats els dos manresans, membres de Maulets , que el passat 31 de juliol van intentar fer caure, per enèsima vegada els últims anys, el símbol del toro Osborne situat al Bruc. Aquest símbol d'espanyolisme ha caigut ja en diverses ocasions però sempre ha estat tornat a muntar.

Imatge de mostra

El toro, igual que la bandera espanyola i la corona són símbols de l'espanyolisme creixent que s'està imposant al nostre poble i que fa ja 300 anys que patim. Per això des de l'Esquerra Independentista no tenim altra opció que enfrontar-nos a aquests símbols d'opressió al nostre poble. Per aquesta lluita, desenes de catalanes han estat encausades aquest últim any.

Dies abans del judici fiscalia i acusació particular van intentar arribar a un pacte que els acusats van rebutjar, en clara mostra i exemple de dignitat, amb l'argument que no hi havia pacte possible per uns fets que eren justos i pels quals per tant no se'ls hi podia demanar cap responsabilitat. Només començar el judici tant la defensa com l'acusació particular han reduït la petició de danys de 2.700€ a 349€ i han rebaixat la petició d'un delicte de danys a una falta de danys. Amb aquesta nova situació i amb les declaracions dels Mossos d'Esquadra que van detenir als dos manresans, totalment falsejades i inflades, ha quedat en evidència la voluntat dels Mossos de perseguir políticament als dos independentistes com en tants altres casos. La detenció doncs, per una falta, és il·legal, i és un fenomen que recentment es ve repetint per part sovint per part del cos policial autonòmic.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM