Judici contra dos independentistes pel Toro d’Osborne

Judici contra dos independentistes pel Toro d’Osborne

Demà (dimecres 10 de desembre) tindrà lloc, al jutjat penal número 10 de l’audiència provincial de Barcelona, el judici contra dos militants de Maulets acusats de danys al toro espanyol.

Concentració solidària amb els encausats: dimecres, 10 a les 11'30, davant dels Jutjats de Barcelona (Pg. Lluís Companys).

Imatge de mostra

Arran de la seva detenció el passat 31 de juliol als joves se’ls acusa de causar danys al símbol espanyol valorats en 2.700 euros, una quantitat totalment desproporcionada pels veritables danys causats al toro. De fet, aquesta desproporció fou motiu per suspendre el judici inicialment previst per al 5 d'agost .

Així els independentistes es presentaran al judici defensant l’acció realitzada ja que entenen que el símbol del toro és una mostra més d’imposició espanyola i alhora és rebutjat per una gran part de les catalanes. Tot i acceptar els fets, el que si que buscaran els joves és la rebaixa dels danys, ja que en el pèrit judicial són contemplats danys fets amb anterioritat al símbol, una mostra més dels boicots que pateix aquest símbol des de ja fa anys. Per difondre el cas, Manresa va acollir unes jornades solidàries.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM