Interior i Ajuntament de Barcelona contra un manifestant en un judici de faltes

Interior i Ajuntament de Barcelona contra un manifestant en un judici de faltes

Aquest matí (dimecres 3 de desembre) ha tingut lloc al Jutjat d’Instrucció núm. 13 de Barcelona el judici per faltes contra en Karim, assistent a la manifestació del dia 15 de novembre contra la gestió econòmica que el govern està fent de la crisi .

Excés de zel polític en un simple judici de faltes

Com venim denunciant els darrers mesos, l’administració està esmerçant recursos desproporcionats en casos com el d’avui en el que, malgrat ser un simple judici de faltes, al costat de la fiscalia han intervingut 3 Mossos d’Esquadra, una advocada de la Generalitat, 2 agents de la Guàrdia Urbana i l’advocat de l’Ajuntament de Barcelona.

Detingut pels Mossos d’Esquadra conscients que estaven davant d’una falta (fet que impossibilita la detenció de cap ciutadà), el despropòsit s’ha confirmat als jutjats de Barcelona amb un sobredimensionament de la part acusatòria que no ha pogut evitar les contradiccions constants, l’aportació d’un DVD en el que no apareix l’acusat fent res del que se li atribueix, a ell tot sol: empentes, patades i un intent d’estirar un Mosso cap a dins de la manifestació.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM