Un cinquè nou imputat haurà d’anar a l'Audiència Nacional per injúries a la Corona

Un cinquè nou imputat haurà d’anar a l'Audiència Nacional per injúries a la Corona

Demà, dimecres 22 d'octubre, 4 catalans més hauran d'anar fins a Madrid per declarar sota l'acusació d'un delicte d'injúries a la corona espanyola. A aquests s'hi suma la recent notificació del mateix Jutjat Central d'Instrucció núm. 1 de l'Audiència Nacional que ha inciat també els tràmits pel cas d'un veí de Barberà del Vallès sota la mateixa acusació.

Imatge de mostra

Als quatre catalans se'ls acusa d'haver participat en la crema de fotografies de la corona espanyola i banderes espanyoles i franceses durant l'acte de l'11 de setembre d'enguany que feia l'Esquerra Independentista al Fossà de les Moreres.

El cas d'en Xavi, veí de Barberà, és força diferent però clarificador de la persecució política que vivim.

S'inicia per l'aparició d'una pancarta a l'Ateneu de Barberà amb el lema de '300 anys de pesta borbònica, 300 anys de resistència' i per la posterior acusació per part de la policia municipal a en Xavi. La tria d’aquest veí no és casual: sense haver realitzat cap mena d’identificació ni haver presenciat el moment en que es penjà la pancarta, la policia determina que el cap de turc serà qui en tantes altres vegades ha fet de portaveu dels diferents moviments polítics i socials crítics amb la política municipal.

Cal recordar també, que la setmana vinent 16 catalanes seran jutjades a l'Audiència Nacional per la crema massiva de fotografies de la corona espanyola de fa més d'un any a la Plaça del Vi de Girona.

Per tot això, des d’Alerta Solidària, denunciem:

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM