Quatre catalans/es més citades per l'audiència nacional

Quatre catalans/es més citades per l'audiència nacional


Avui hem sabut que quatre catalans/es més han estat citades per l'audiència nacional per un presumpte delicte d'injúries a la corona espanyola.

Exactament a dues de les persones se'ls imputa ser les autores materials de la crema de la fotografia del rei a l'acte que va realitzar l'Esquerra Independentista a Barcelona després de la manifestació de l'11 de setembre d'enguany. A les altres dues se les cita per haver-los facilitat la fugida.

Amb aquests quatre, ja són 28 els catalans als que se'ls ha obert durant l'últim any un procés per injúries a la corona espanyola (2 condemnats, 16 que seran jutjades el 29 d'octubre, 3 en procés d'instrucció, 3 amb la causa arxivada i els 4 que s'ha donat a conèixer avui).

Sembla que l'Estat Espanyol té ganes de seguir posant llenya a un foc que dura ja 300 anys i que de ben segur continuarà cremant, si cal, 300 més.  Des d’Alerta fem una crida a la mobilització per la solidaritat amb aquests nous encausats per l’estat espanyol i denunciem alhora la contínua persecució d’aquelles persones que qüestionen els seus símbols.  Ara més que mai cridem per la llibertat del nostre poble !!!

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM