La guàrdia civil vigila la trobada de formació d’Endavant a la Vall d’Albaida aquest cap de setmana.

La guàrdia civil vigila la trobada de formació d’Endavant a la Vall d’Albaida aquest cap de setmana.

Un altre  cop, com ja ve sent habitual les organitzacions de l’Esquerra Independentista, en la seua activitat quotidiana, pateixen l’assetjament dels cossos repressius de l’Estat. 

Aquest cop, l’objectiu han estat les jornades de formació realitzades per Endavant-OSAN a la Vall d’Albaida darrer cap de setmana, 20 i 21  de setembre.     

Des d’Alerta Solidària, un cop més, denúnciem la intimidació i el control constants a què són sotmeses les participants en les activitats convocades per les organitzacions de l’esquerra revolucionària catalana.  Recordem també, que el passat mes de maig altres actes foren objecte d’aquest tipus d’actuacions: el 2 de maig un autobús del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans era escorcollat per la guàrdia civil en Atzeneta del Maestrat quan es dirigia a la Trobada de formació organitzada pel sindicat; també, el cap de setmana de 25 i 26 de maig, a Benicàssim militants d’Endavant que assistien a una assemblea eren assetjats i escorcollats també per la mateixa guàrdia civil.  

A continuació, reproduïm el comunicat d’Endavant sobre els fets ocorreguts durant el cap de setmana del 20 al 21 de setembre a la Vall d’Albaida.    

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM