Espanya envia a presó les companyes de Gestoras Pro Amnistia

Espanya envia a presó les companyes de Gestoras Pro Amnistia

Vint-i-un bascos, a presó entre 8 i 10 anys per la seva implicació en la lluita per l’amnistia dels presos i de les preses polítiques basques. És el final del procés judicial iniciat contra Gestoras Pro Amnistia i la successora Askatasuna , organitzacions homòlogues a Alerta Solidària.

Des d’aquí, des dels Països Catalans, enviem una forta abraçada a les companyes ara ja condemnades i reafirmem el nostre compromís de suport i col·laboració amb elles i amb totes aquelles entitats que treballen arreu dels estats espanyol i francès per a fer prevaldre el respecte als drets individuals i col·lectius.

Aquest nou empresonament és la culminació d’un procés absurd, que demostra l’absència de bases democràtiques d’aquest estat que necessita de tribunals polítics i d’excepció per a imposar amb violència la sagrada unitat constitucional.

És el moment també de recordar que , juntament amb 29 entitats més d’arreu de l’Estat varem signar un manifest (que reproduïm a continuació) en contra de tot aquest procés polític.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM