Brians 2 classifica en Franki en règim obert

Brians 2 classifica en Franki en règim obert

Us fem arribar la nota de premsa que acaba de publicar el SAT, Solidaritat Antirepressiva de Terrassa

 
BRIANS 2 CLASSIFICA EN FRANKI EN RÈGIM OBERT

Davant de les informacions publicades aquest matí confirmant la cessió del Tercer Grau penitenciari al nostre company Franki, volem precisar:

 1. El passat dijous, 29 de maig, el Centre Penitenciari Brians 2 va comunicar la classificació d’en Franki directament en Tercer Grau, dit també de Règim Obert. 
 1. Les passes a seguir, a partir d’ara són de pura burocràcia:
  1. Ratificació de la classificació pel Centre a proposta de la Junta de Tractament.
  2. Comunicació al Jutjat de Vigilància Penitenciària.
  3. Comunicació a Fiscalia per presentar, si ho considera oportú, recurs. 
 1. El termini de temps pot ballar entre les dues o tres setmanes i la immediatesa més absoluta:

Sabem per casos precedents que la concessió del Tercer Grau, o fins i tot la excarceració amb llibertat incondicional pot realitzar-se amb un pràctica immediatesa.

Són coneguts els casos de Cándido i Morala, o del company Xirinacs en els que, arran de directrius polítiques, la excarceració esdevé immediata: el mateix dia que el centre rep l’ordre, tramita els papers, els passa per fax al Jutjat de Vigilància Penitenciària i, fiscalia, amb l’ordre rebuda de no objectar, confirma a l’acte l’atorgament del règim obert.

Des de la campanya de suport a en Franki volem destacar que, 

 1. Depèn només de la voluntat de la Consellera Tura que en Franki sigui al carrer aquesta mateixa setmana.
 1. Depèn només de la Consellera Tura les condicions imposades en el Règim Obert a en Franki, condicions que no estan especificades i que en cap cas, com s’apunta en la informació inexacta difosa aquest matí, passen necessàriament per anar a dormir a cap Centre Penitenciari. 

Per part nostra, només ens cal afegir que la desconfia cap al Departament de Justícia segueix sent absoluta pel tracte rebut, per la forma com va ser detingut i empresonat en Franki i per la negativa a reconèixer el caràcter polític del cas.

No se’ns escapa que el conjunt de la població sí ha entès el caràcter polític d’aquest cas i per això els posicionaments han estat clars a favor de la llibertat immediata i sense condicions d’en Franki. Així, ahir mateix, una nova ciutat, Tortosa, de 35.000 habitants, amb una moció entrada prèvia recollida pública de signatures, s’ha sumat a la exigència de la llibertat immediata i sense condicions.
 

Volem en Franki amb nosaltres, ara!

El volem amb nosaltres aquest dissabte:

ACTE POLÍTIC A LES 17H A LA PLAÇA DEL DIAMANT (BARCELONA)

  

Solidaritat Antirepressiva de Terrassa,

3 de juny de 2008

 

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM