Concentració davant els jutjats de Valls per la llibertat d’en Franki

Concentració davant els jutjats de Valls per la llibertat d’en Franki

Una trentena llarga de persones es van concentrar el passat divendres al vespre davant dels Jutjats de Valls demanant la llibertat del jove terrassenc Francesc Argemí, més conegut com a Franki. Els concentrats, convocats per l’Assemblea de Joves de Valls (AJV-CAJEI) van exigir la immediata posada en llibertat del jove condemnat a 2 anys i 7 mesos de presó per “ultraje a la bandera” arran d’una cercavila a Terrassa l’estiu de l’any 2002 on es demanava la retirada de la bandera espanyola.

La concentració a Valls ha coincidit amb una setmana plena de mobilitzacions i accions a tot el país, unida a un important ressò mediàtic i a les demandes de llibertat pel jove fetes des de diferents sectors.

Imatge de mostra
 

Durant la concentració, que va tallar un dels dos carrils del carrer de davant el jutjat, es van cridar consignes com: “Llibertat Franki de Terrassa”, “Li diuen democràcia i no ho és, Franki al carrer” i “Fora la bandera espanyola”. Una portaveu de l’AJV va llegir un manifest denunciant les irregularitats judicials del cas i assenyalant l’Estat espanyol “com un estat no democràtic que empresona a els joves per les seves idees”.

 

 

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM