Alerta Solidària davant l’empresonament d’en Franki de Terrassa

Alerta Solidària davant l’empresonament d’en Franki de Terrassa

Crida Nacional d’Alerta Solidària 

Des d’Alerta Solidària, organització antirepressiva de l’Esquerra Independentista, fem una crida a l’Esquerra Independentista i a la resta del poble català a mobilitzar-se davant l’empresonament del company Francesc Argemí el passat dilluns 28 d’abril.

Entenem que cal esmerçar tots els esforços en donar a conèixer a la societat catalana que des de dilluns hi ha una persona presa per un intent de retirar una bandera espanyola, un nou exemple de la repressió constant que estan patint els moviments revolucionaris al nostre país.

Cal doncs, que a tots els pobles i viles dels Països Catalans, es realitzin tot tipus d’actes de caire popular i participatiu que difonguin al màxim el cas d’en Franki. Considerem que l’objectiu central d’aquests actes ha de ser el de convocar la mobilització a Barcelona del proper 10 de maig. Entenem que cal esmerçar tots els esforços en fer una mobilització el màxim de massiva el 10 de maig i que això passa per realitzar un bon treball de difusió a cada vila i ciutat.

En aquest sentit, des d’Alerta Solidària ens posem al servei de qualsevol població que vulgui convocar un acte de suport a en Franki, des d’avui mateix fins al proper 9 de maig.

Advertim també, que si el proper 10 de maig la situació d’en Franki segueix com a dia d’avui, des d’Alerta Solidària farem una nova crida a la mobilització a través de les vies que siguin necessàries perquè en Franki sigui alliberat immediatament.

Finalment, volem donar tot el nostre suport al SAT (Solidaritat Antirepressiva de Terrassa) i manifestem el nostre compromís de treballar-hi colze a colze fins a l’alliberament d’en Franki.

PER MÉS INFORMACIÓ:
www.alertasolidaria.org
www.llibertatfranki.org

 

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM