Els Mossos carreguen de nou contra els solidaris amb en Franki

Els Mossos carreguen de nou contra els solidaris amb en Franki

Ahir (30 d’abril) es va realitzar una nova mobilització convocada pel SAT (Solidaritat Antirepressiva de Terrassa ) per exigir l’alliberament del company Franki.

Durant menys d’una hora, els manifestants van concentrar-se davant d’Institucions Penitenciàries (c. Aragó amb Girona, Barcelona) i van iniciar una marxa cap al Passeig de Gràcia. En aquest moment, dotacions d’antidisturbis dels Mossos van carregar contra els manifestants, a cops de porra i de puny, per tancar-los en una vorera. Allí es van reproduir els moments de tensió i alguna picabaralla.

Aquest cop es va triar la seu d’Institucions Penitenciàries perquè, com assegurava el comunicat difós el dia anterior en motiu del trasllat d’en Franki de la Model a Brians-2, la Generalitat de Catalunya està evadint la seva responsabilitat en el cas, fent cas omís a l’exigència de revisió del cas que ha dut, com corrobora la mateixa sentència condemnatòria, a en Franki a la presó malgrat no haver-se demostrat la seva participació en els llunyans fets del juliol del 2002.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM