Jutgen dos veïns d'Alacant acusats de causar danys a immobiliàries. Crònica del judici (1a sessió)

Jutgen dos veïns d'Alacant acusats de causar danys a immobiliàries. Crònica del judici (1a sessió)

 

S'interromp i s'ajorna el judici contra els dos veïns d'Alacant acusats de causar danys a immobiliàries.

 

Avui a les 10:45h estava prevista la celebració del judici contra els dos militants independentistes acusats de danys a nombroses immobiliàries. Amb vora una hora de retard, ha començat el judici. En primer lloc, per la defensa s'ha sol·licitat que es passara a judici de faltes per l'escasa entitat dels danys presumptament causats, la qual cosa estat desestimada per la Jutge.

 

De seguida ha començat l'interrogatori dels dos acusats, que han admès haver realitzat dos accions contra dos immobiliàries de la ciutat d'Alacant: Tecnocasa i Servicasa. Han explicat que les accions pretenien ser tancaments simbòlics d'aquestes dues immobiliàries, per això la pintada “Tancat per especulació” i el fet d'haver manipulat els panys. Han justificat les seues accions per la gran problemàtica social suscitada des de fa uns anys cap ací, en relació amb la vivenda. Han manifestat que únicament pretenien fer una denúncia pública dels quantiosos beneficis que s'obtenen de l'especulació, i amb els qual es nodreixen les empreses immobiliàries.

 

Després han declarat les representants de les immobiliàries perjudicades. Únicament ha estat una d'elles qui reclamava el cost de la reparació. La resta han manifestat que no reclamaven res, treient importància als fets i assegurant que no ha estat l'única vegada que eren objecte d'accions semblants. En aquest punt, i donada la incompareixença de dos testimonis, s'ha interromput l'acte del judici suspenent-se pel proper dilluns 3 de març a les 9:45.

 

Mentre açò ocorria dins, a les portes dels jutjats d'Alacant una trentena de persones participaven en la concentració de suport als encausats convocada per Alerta Solidària. Amb crits contra l'especulació i a favor de l'absolució dels dos companys, s'ha mantés la concentració durant tot el matí.

 

 

Alacant, 18 de febrer de 2008.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM