Concentracions contra el judici del 20-N

Concentracions contra el judici del 20-N

Aquest vespre: concentracions contra el judici de demà, 20-N!

Ja tenim les primeres confirmacions de concentracions. Entre les 19’30 i les 20 hores estan convocades, davant dels respectius ajuntaments, concentracions solidàries a: Girona, Barcelona, Lleida, Tarragona, Reus, Sabadell, Terrassa, Vic, Mataró, Vilafranca del Penedès, Sant Celoni i Sant Quirze del Vallès. Moltes altres localitats no ens han confirmat encara la seva convocatòria.

Aquesta crida a la mobilització, llençada per denunciar el judici polític que tindrà lloc demà a l’Audiencia Nacional de Madrid tindrà un inici simbòlic aquest vespre, a les 19’30h a Girona, on hi participaran totes les persones encausades fins al moment. Hi haurà a més, una roda de premsa i l’exposició de les línies de defensa que s’argumentaran demà en el tribunal d’excepció espanyol.

Dimarts, arriba el primer judici, al Jaume i a l’Enric. Els demanen 1 anys i 3 mesos de presó. Si bé és trist que els catalans i les catalanes haguem de seguir mantenint els luxes de la família Borbó, usurpadors de les nostres llibertats com a Poble, encara és més lamentable que haguem de rendir comptes per cremar una simple fotografia, en un jutjat d’excepció a 750 quilòmetres de Girona.

Els catalans i les catalanes no tenim rei. INDEPENDÈNCIA!

 

Sample Image

 

 

 

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM