Els estudiants es mantenen ferms: Els Mossos es repleguen i el vice-rector aten les demandes

Els estudiants es mantenen ferms: Els Mossos es repleguen i el vice-rector aten les demandes

El vice-rector, responsable d’haver autoritzat l’entrada dels Mossos a les 8 del matí, i que han mantingut retinguts els 60 estudiants durant 2 hores, està reunit amb tots ells.

Sample Image

 Sobre la taula: la retirada dels agents de la universitat (ja efectiva només pel que fa a agents uniformants, ja que agents de la Brigada d’Informació es neguen a marxar), i les demandes sobre l’obertura d’un procés de revisió del procés de Bolonya a les universitats de la Generalitat de Catalunya.

Fins a darrera hora, el Departament d’Interior ha mantingut la voluntat de detenir els estudiants que, a les 5’30 del matí, han ocupat pacíficament la Facultat d’Història.

Els estudiants, estan en peu de guerra contra la privatització de l’ensenyament superior, encoberta sota noms com “pla de Bolonya”.

Es preveu que els estudiants surtin per la porta gran de la facultat i avancin, junt amb el nombrós grup de persones que s’han atansat a la universitat per donar-los suport, fins a la Universitat central de la UB, on es farà una roda de premsa. Hi intervindrà el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans i Alerta Solidària.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM