Els Mossos desallotgen la Ferralla, centre social de Girona

Els Mossos desallotgen la Ferralla, centre social de Girona

A les 8 del matí, el Departament d’Interior de la Generalitat ha posat fi a un nou projecte que creixia al marge del control polític institucional. La Ferralla , centre social ocupat fa sis mesos per l’Assemblea de Joves de Girona, situat a la  Vall de Sant Daniel, ha promogut el debat crític, trobades d’entitats veïnals i polítiques diverses, jornades de formació, entre altres.

Algú vol que Girona cremi. Concentració aquest vespre.

Aquest dessallotjament ha coincidit, no per casualitat, amb una nova comitiva solidària camí de Madrid. El Departament d'Interior ha triat aquestes dates, conscients de l'espiral de mobilitzacions de resposta a la repressió política soferta i als controls i identificacions a què s'està sotmeten la ciutat de Girona.

A mig matí hauran declarat a l’Audiencia Nacional, 9 persones més, culpables de ser solidàries i de tenir opinió formada respecte a l’anacrònica imposició de la monarquia sorgida del franquisme. Quan tornin a Girona seran a temps de sumar-se, no a més activitats socials de la Ferralla, sinó a la concentració de denúncia pel seu desallotjament.

Concentració per promoures espais crítics, de debat, formació i promoció de polítiques alternatives.

Concentració de rebuig al desallotjament de la Ferralla

Aquest vespre, a les 20h, davant dels Jutjats de Girona

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM