Ja són camí de l’Audiència Nacional 9 independentistes més

Ja són camí de l’Audiència Nacional 9 independentistes més

Un nou autocar solidari viatja des de Girona cap a la capital del Regne d'Espanya. Noves identificacions, escorcolls i humiliacions per part de la Policia Nacional que acabarà de completar el jutge del tribunal polític, l'Audiencia Nacional, amb preguntes fiscalitzadores contra la llibertat d'expressió i d'opinió. Tot un dia perdut, molts diners i paciènica que s'esgota. Tot plegat gràcies al Departament d'Interior, als Mossos d'Esquadra, al senyor Saura i a Joan Delort.

La Generalitat del Principat és responsable d'haver enviat ja la identitat de 22 persones a l'Audiència Nacional espanyola perquè siguin processades per injúries a la Corona. Així, el Tripartit català es posiciona amb els sectors més durs de l'Estat. Tots plegats pretenen desgastar l'independentisme català a cop de condemna judicial.

Els Mossos d'Esquadra han mostrat una gran diligència en les identificacions, fet que demostra la voluntat de prosseguir actiu aquest procés polític. Per altra banda, però, ja fa dies que ni un sol responsable del Departament d'Interior fa cap tipus de declaració pública assumint la responsabilitat de les identificacions. Identificacions, cal recordar-ho, que es produeixen en el marc de concentracions no només de rebuig a l'ocupació espanyola, sinó també de solidaritat amb els encausats anteriorment. A més, l'administració autonòmica tampoc ha tingut cap voluntat d'aturar les acusacions d'injúries a la Corona que pesen sobre els 2 militants de Maulets figuerencs.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM