Avui, manifestació a Barcelona

Avui, manifestació a Barcelona

Barcelona viurà aquesta tarda una mobilització amb escassos precedents: s’hi exigirà el respecte a la llibertat de manifestació.

Trenta anys després de la farsa anomenada “Transición Democràtica”, diferents col·lectius antirepressius del país han cregut necessari fer una crida per aturar les pràctiques policials que, des de fa un parell d’anys, s’estan imposant a la capital catalana de la ma dels Mossos d’Esquadra.

Sample Image

El tancament de manifestacions, encaixonant-les, barrant-les pels costats, pel davant i pel darrera amb agents antidisturbis que obliguen a les manifestants a fer els recorreguts que dicta la policia és una pràctica clarament dirigida a coaccionar la llibertat de manifestació. Suposa afegir tensió innecessària entre les persones assistents a la marxa, que es veuen amenaçades i violentades. Suposa impedir la llibertat de deambulació, ja que els Mossos impedeixen que enmig de la mobilització, ningú pugui ni entrar ni sortir d’aquesta. Suposa en definitiva, un clar atemptat a la llibertat de manifestació i per tant també, un atemptat a la llibertat d’expressió.

Alerta Solidària us anima a participar aquesta tarda en la manifestació “La repressió mai no ens aturarà les ales”.

 

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM