El segon independentista imputat per la crema de fotografies a Girona declara a Madrid

El segon independentista imputat per la crema de fotografies a Girona declara a Madrid

Aquest matí, l’Enric Stern, el militant de Maulets i Sepc acusat de injúries a la Corona espanyola,  ha estat declarant a l’Audiència Nacional pels fets del passat 13 de setembre a Girona, on es cremaren fotografies del rei espanyol Juan Carlos I en una protesta antimonàrquica organitzada per l’Esquerra Independentista.  

            L’Enric ha declarat com a segon imputat en el judici  després de ser identificat pels mossos d’esquadra, i a l’igual que feu el primer encausat, Jaume Roura, ha reconegut els fets en tot moment com un acte legítim de desobediència a l’Estat i a la imposició d’un monarca espanyol. El jove independentista ha quedat en llibertat amb càrrecs, sense mesures cautelars, per ordre del jutge Santiago Pedraz. 

            De la mateixa manera, avui hem sabut que el jutge Grande-Marlaska interrogarà a nou persones més el dijous que ve per la segona crema de fotografies que tingué lloc a Girona en solidaritat amb els procés repressiu obert al independentisme des d’aleshores.

 Per tot això i davant de l’allau repressiu que se’ns ve damunt durant els propers mesos, Alerta Solidària fa una crida per que tots els Països Catalans mostren la seua solidaritat als i les repressaliades antimonàrquiques  el proper 6 d’Octubre davant dels ajuntaments i rebutgen de ple les accions judicials dirigides a tallar la nostra llibertat d’expressió. Demà a Barcelona, tindrem l’oportunitat de cridar-ho ben fort en la manifestació per la llibertat de manifestació.

La repressió mai no ens tallarà les ales.

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM