Agressió policial a Elx contra joves Maulets

Agressió policial a Elx contra joves Maulets

La passada matinada del dia 21 de juny, a le 1:30 hores, tres companyes militants de l'assemblea de Maulets d'Elx han sigut aturades per dos agents de la policia nacional espanyola mentre encartellaven al barri d'Altabix.


Les joves estaven fent difussió de la propera convocatòria de la campanya dels 300 anys, el 30 de Juny a Xàtiva.

Els nacionals els han parat, tot seguit els han furtat els cartells. Han començat a escorcollar-les, primer les bosses i després les butxaques. Els han palpat el cos, amb les seues fastigoses mans, per sobre de la roba.

De seguida ha començat el interrogatori, els han preguntat que qui els havia donat els cartells, al dir-lis que no recordaven el nom de la persona han respost irònicament que els cartells no s'haurien fet sols. Davant el silenci que les joves guardaven han començat les amenaces: "te lo estoy preguntando por las buenas" .
Després els han identificat, els han demanat el dni, els telèfons i les adreces.

Finalment una companya s'ha adreçat a la agent en català, i llavors ha començat l'agressivitat nascuda de l'odi més absolut envers la nostra cultura. Assenyalant-se l'escut del muscle "lee aquí, pone policia nacional, a mi me hablas en español", "cuando hables en español hablaremos, deja las cosas como estan, ¡cállate nena!" a continuat dient algunes frases més, carregades de ràbia i xenofòbia.Aquesta és la forma d'actuar, rastrera i covarda, de les forces d'ocupació espanyoles.
Aquestes i moltes més són les agressions, les humiliacions, les amenaces, les persecucions, els insults, als quals hem de plantar cara diàriament i des de fa 300 anys, la classe treballadora catalana.
Aquesta és la seua democràcia.
 

Encara no s'han adonat que la seua repressió no ens atura?
El combat maulet continua.
Visca la terra!

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM