Les detencions no ens aturen, Ni Rei Ni Por!

Les detencions no ens aturen, Ni Rei Ni Por!

Els dos independentistes militants d’Arran detinguts ahir a la tarda i portats a l’Audiència Nacional han sortit en llibertat amb càrrecs després de no declarar per no reconèixer el tribunal.
 

 
Ahir a la tarda dos independentistes mallorquins van ser detinguts per portar-los a declarar a l’Audiència Nacional arran de la crema de fotos del rei espanyol durant la diada. Aquesta, és la segona vegada en pocs mesos que s’emporten detingudes militants de l’Esquerra Independentista cap a Madrid, 500 kilòmetres lluny de casa.
La passada diada la polícia nacional espanyola va informar l’Audiència Nacional de la crema de fotos en una acció reivindicativa en solidaritat amb les anteriors detencions. Els dos militants identificats, foren citats una primera vegada als jutjats de Palma on tampoc van presentar-se.
L’últim cas, la denúncia dels mossos d’esquadra durant la diada de l’11 de Setembre a Barcelona va quedar arxivada a l’abril pel jutge de l’Audiència Nacional, per ” no constar degudament justificada la perpetració del delicte que va donar motiu a la formació de la causa”.
En aquest cas, exigim també l’arxiu de la causa contra els dos independentistes mallorquins i, una vegada més, la dissolució del tribunal polític de l’Audiència Nacional perquè, com repetim a les declaracions, no reconeixem la seva legitimitat. Aquestes detencions, ni les identificacions a les solidàries a Palma o a Madrid, no aconseguiran aturar l’Esquerra Independentista que continuarà lluitant i denunciant les lleis repressives creades per emmordassar l’independentisme i els moviments socials.
Recordem que actualment restem a l’espera que el Tribunal Europeu de Drets Humans, amb seu a Estrasburg, resolgui el recurs interposat pels dos membres de l’Esquerra Independentista de Girona contra l’Estat Espanyol per la condemna imposada per l’Audiència Nacional l’any 2007.
Avui, com fa 300 anys, continuarem cremant fotografies, continuarem desobeint i continuarem solidaritzant-nos amb el Jaume i l’Enric i amb la resta de militants encausades per defensar els Països Catalans.
Ni Rei Ni por!
Palma, 23 de juny de 2017
 

 

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM