Llibertat sota fiança per a Núria Pòrtulas!

Llibertat sota fiança per a Núria Pòrtulas!

Quan es compleixen els 4 mesos des de la seva detenció, avui, a les 20:15 hores, ha quedat en llibertat sota fiança de 15.000 euros.

Familiars i amistats l’esperaven des del migdia a les portes de Soto del Real, la presó espanyola on ha hagut de complir aquests mesos en dispersió. Entre abraçades i rialles, Núria s’ha mostrat molt feliç i alhora tranquil·la pel seu futur més immediat. Com ha expressat en roda de premsa el seu advocat, Benet Salellas, aquest pas seria el primer cap a l’arxivament de tot el procés, per la lliure absolució de la militant anarquista gironina.

Han estat fins ara 4 mesos de patiments i de mobilitzacions constants que no s’aturen però: dissabte dia 9, a Girona es repetirà la manifestació que ha tingut lloc cada quinze dies, aquest cop però, la Núria serà al capdavant de la marxa.

També han estat 4 mesos de pressumpte investigació, molt científica i professional, per part dels qui només van aconseguir robar-li una agenda personal i propaganda llibertària: els Mossos d’Esquadra. Ni organització “terrorista” ni “armes i explosius” han aparegut malgrat la desesperació del cos policial. I des del Departament d’Interior silenci… Almenys han pogut pressionar per aconseguir la llibertat de la Núria… sempre que fos passades les eleccions.

Núria Pòrtulas arribarà cap a les 5 de la matinada a Sarrià de Ter on serà rebuda per un nombrós grup de familiars que ja l’estan esperant.

Benvinguda a casa!

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM