En llibertat els 5 antimonàrquics. Seguim i seguirem!

En llibertat els 5 antimonàrquics. Seguim i seguirem!

 

Després de no declarar, han quedat en llibertat les 5 independentistes detingudes per cremar fotos del Rei. L’Audiència Nacional les citarà en els propers mesos per sotmetre’ls a un nou judici polític acusats d’injúries a la Corona.

 

Després de l’acció d’ofici dels Mossos i la seva tria de 5 coneguts membres de l’Esquerra Independentista per encausar-los per injúries a la Corona ha acabat un nou abús del sistema judicial espanyol: els han dut a Madrid per obligar-los a declarar, detinguts, per declarar que no tenim res a declarar i que no reconeixen l’autoritat d’aquest tribunal estranger.

 

Ho van proclamar en una roda de premsa, pública i publicitada, a la plaça del Rei de Barcelona, el passat 2 de desembre: “no anirem a Madrid, no tenim res a declarar al Tribunal polític espanyol, vàrem cremar les fotos del Rei i ho tornarem a fer fins que el nostre poble no sigui lliure”.

 

Mostres de solidaritat, crítiques i una sentència

Agraïm les mostres de suport de tota mena, des de concentracions arreu dels Països Catalans fins a les companyes que han viatjat amb autocar fins a Madrid, que han sigut aturades i intimidades pels cossos policials espanyols. També a nombrosos col·lectius d’altes nacions especialment la castellana que com sempre es mobilitzen i ens acullen amb els braços oberts i fraternals.

 

Alhora hem rebut crítiques, com era de suposar, dels qui es sorprenen en comprovar que n’hi ha que podem ser coherents i actuar amb conseqüència amb allò que diem.

 

I els hem de dir que no es facin passar per il·lusos. L’actuació dels Mossos no és imparcial, acatant ordres d’Interior, de l’Audiència Nacional o com en l’origen de l’actual onada repressiva, per la seva pròpia diligència i voluntat. Afavoreixen la causa del sotmetiment del poble català al Regne d’Espanya.

 

Com tampoc és imparcial la nostra actuació. Tenim la nostra causa. I per ella lluitem. Amb determinació, sent-ne coherents i conseqüents. I recordem-ho. No és caprici, ni un vici ni una provocació. Cremem fotografies del Rei des de fa molts anys. Tants com potser 300, des que Felip V cremà les nostres viles i ciutats.

 

La flama no s’atura i portarà noves topades de legalitats i legitimitats. Ja va sent hora de saber on es situarà cadascú. Nosaltres seguim i seguirem!

 

Ni Rei, ni por!

Madrid, Castella,

13 de desembre de 2016

 

Alerta Solidària  –  Arran –  COS  –  CUP  –  Endavant  –  SEPC

 


Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM