El proper dijous 20 d’octubre joves a judici per alliberar un habitatge

El proper dijous 20 d’octubre joves a judici per alliberar un habitatge

 

La dificultat per accedir a un habitatge segueix sent un fet que sorgeix al posar una necessitat bàsica en la categoria de mercaderia, la qual es pot comprar, vendre, acumular o especular.

Entenem que una necessitat tant bàsica com pot ser l’habitatge no hauria d’estar a mercè d’unes voluntats determinades o pretensions econòmiques d’aquells agents qui en tenen la titularitat, sinó regit per les necessitats reals de la gent.

En el context que s’ha anomenat crisi, que altres li diuen estafa, però que no deixa de ser quelcom que s’ha anat succeint cada cert temps fruit de la dinàmica de creixement econòmic i d’acumulació de capital per part d’uns pocs, ha generat que cada vegada els rics siguin més rics i els pobres més pobres. Crisi per a qui?

Un enorme parc d’habitatges buits, i gent sense casa. En el judici que es realitzarà el proper dijous 20 d’octubre a les 11h als Jutjats de Sabadell es denuncia l’entrada a l’Habitatge Alliberat Sakine Cansız (habitatge situat al carrer Sant Isidre 21-23 al barri de La Creu Alta de Sabadell), un habitatge que estava buit, en desús i tapiat des de feia anys per evitar que ningú hi entrés. Un habitatge que des del maig passat va ser alliberat de la deixadesa per esdevenir un lloc on viure.

Per defensar el dret a l’habitatge realitzarem una concentració dijous 20 d’octubre a les 11h davant dels Jutjat de Sabadell.

 

N’estem fartes Volem sostre i treball!

Arran Sabadell Creu Alta-Nord Octubre 2016

 sakine_judici_cartell_proposta5_jpg

 

 

Post a Comment

#SEGUEIX ALERTA A INSTAGRAM